Sama OSVOJILA POLA MILIONA: Sanja je večeras postala rekorderka kviza Potera

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:54

Sama OSVOJILA POLA MILIONA: Sanja je večeras postala rekorderka kviza "Potera"

Sanja se upisala na listu rekordera "Potere".

Sanja Pavlović, profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova, potpuno sama, bez pomoći kolega, pobedila je večeras tragača u kvizu "Potera" i odnela kući 500.000 dinara. Pobedivši tragača Žarka, postala je prva žena kojoj je pošlo za rukom da potpuno sama osvoji ovoliki novac.Sanja se nadala da neće odmeravati znanje sa Žarkom jer, kako je rekla, previše dobro poznaje sve oblasti, a upravo on je dočekao u drugom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kviza. Prihvatila je izazov, jer je po prirodi neustrašiva i borila se za ponuđenu višu sumu.

Sanja je na prvo pitanje pogrešno odgovorila, ali onda se desio preokret. Koncentracijom, brzinom i nizom tačnih odgovora, Sanja je osvojila i odbranila 500.000 dinara. U finalnoj igri je obezbedila sebi toliku prednost nad tragačem Žarkom da se odmah moglo reći da je stvar rešena.

Osim Sanje večeras su se takmičili i Igor Stefanović, diplomirani inženjer zaštite na radu, Luka Vučković, psiholog, kao i najmlađi saigrač ekipe, Đorđe Knežević, učenik gimnazije.

Sanja se ovom pobedom pridružuje rekorderima, ali i svim ženama koje će ostati upamćene po uspehu i nezaboravnim rezultatima u "Poteri", poput Eme Avramović, Ive Brkić, Ljiljane Radulović Dimitrov, Jelene Dimić, Katarine Šoković i mnogih drugih.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanja iz Rakovca postala rekorderska kviza “Potera”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024, 14:18

NOVI SAD – Sanja Pavlović iz Rakovca,  profesorka književnosti, sinoć je bez pomoći kolega, pobedila tragača u kvizu “Potera” i odnela kući 500.000 dinara. Pobedivši tragača Žarka, postala je prva žena koja je potpuno sama osvojila ovoliki novac. Osim Sanje sinoć su se takmičili i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.