Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 23:19

OBORILA REKORD "POTERE" Sanja je prva takmičarka u istoriji kviza koja je SAMA odbranila pola miliona dinara (FOTO)

Jedanaesta sezona Potere donela je puno pobedničkih epizoda tokom kojih smo srčano navijali za takmičare. Profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova, Sanja Pavlović, u ovonedeljnoj epizodi samostalno je pobedila Tragača Žarka i osvojila 500.000 dinara. Time se upisala na listu rekordera Potere, postavši prva žena kojoj je pošlo za rukom da potpuno sama osvoji ovoliki iznos.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sama OSVOJILA POLA MILIONA: Sanja je večeras postala rekorderka kviza "Potera"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Sanja se upisala na listu rekordera "Potere"...Sanja Pavlović, profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova, potpuno sama, bez pomoći kolega, pobedila je večeras tragača u kvizu "Potera" i odnela kući 500.000 dinara. Pobedivši tragača Žarka, postala je prva žena kojoj je pošlo za rukom da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.