ŠAPTAČ ZMIJAMA Ovaj hrabri momak sme da ljubi najveće otrovnice

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAPTAČ ZMIJAMA Ovaj hrabri momak sme da ljubi najveće otrovnice

Amdžad Kan poznat je u Maleziji i kao "Princ zmija", jer zbog svoje tehnike hipnoze može da ih ljubi još od kada je imao godinu dana. Ovaj mladić može da ljubi i najotrovnije zmije i da mu pritom ne bude ništa.

Amdžad je za potrebe jedne emisije obavio zastrašujući performans licem u lice sa kraljevskom kobrom, najvećom otrovnom zmijom na svetu. Njegov otac Ali Kan Samsudin je izvodeći isti performans i umro od otrova ove zmije. Ali je ušao i u Ginisovu knjigu rekorda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer su ga zmije ujele 99 puta u životu.

Amžad je već četvrta generacija šaptača zmijama i njegova tehnika je prosto neverovatna. On prvo sedne pred zmiju i započinje proces hipnoze i smirivanja. Prvo joj daje prst, pa joj se tek onda licem približi i poljubi je.

Ovaj momak se ranije uopšte nije plašio zmija, ali je pomalo počeo od kada mu je otac preminuo. Ipak, to ga ne sprečava da pokazuje svoje umeće.

VIDEO> Pogledajte ovog hrabrog momka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Princ zmija: Ovaj hrabri momak ljubi najveće otrovnice

Izvor: Svet, 02.Mar.2015

Amdžad Kan poznat je u Maleziji i kao “Princ zmija”, jer zbog svoje tehnike hipnoze može da ih ljubi još od kada je imao godinu dana. Ovaj mladić može da ljubi i najotrovnije zmije i da mu pritom ne bude ništa.. Amdžad je za potrebe jedne emisije obavio zastrašujući performans licem u lice...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.