Izvor: Press, 02.Jan.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA I MATORA STAJU NA LUDI KAMEN?! Sanja pred čitavom nacijom progovorila na ovu škakljivu temu i šokirala!

Bivša zadrugarka redovno prati rijaliti zbog svoje devojke
traktivna plavuša Sanja Stanković otkrila je da joj je iščekivanje rekacije porodice nakon priznavanja veze sa devojkom Jovanom Tomić Matorom bio najemotivniji trenutak u prethodnoj godini.
- Najemotivniji period u prethodnoj godini mi je bio boravak u Zadruzi, kada nisam znala da li me moji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << podržavaju. Onda se moja mama oglasila i dala "amin". Bila je tu kao moja najveća podrška i tada sam zaplakala od srca! - rekla je Sanja za Telegraf.


foto: Ana Paunković
- Što se tiće braka, nisam razmišljala o tome, ali nikad ne reci nikad. Što da ne?! - objasnila je atraktivna plavuša ne sidajući osmeh sa lica.
Bivša zadrugarka redovno prati rijaliti zbog svoje devojke, a o pojedinim učesnicima koji su u drugoj sezoni Zaruge, žestoko je oplela.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SANJA UŠLA U RIJALITI, PA SE ODMAH POSVAĐALA SA DEVOJKOM Urlala na Motoru, odbija da spava sa njom, pa joj rekla da je otkazala zajednički stan

Izvor: Blic, 03.Jan.2019, 00:04

Po ulasku Sanje Stanković u Belu kuću, njena devojka Jovana Tomić Matora je primetila da je ona ljuta na nju, pa je odmah poželela da razgovara sa njom. Plavuša je rekla Matoroj kako ne želi da spava sa njom večeras u krevetu, što je Tomićevu i te kako rastužilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.