Platio je 80 mesta u avionu za svoje jastrebove, svi putnici gledali samo u njihova krila (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jan.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platio je 80 mesta u avionu za svoje jastrebove, svi putnici gledali samo u njihova krila (FOTO)

Foto: Reddit/BillBurr

Jedan čovek rešio je da preveze svojih 80 ptica grabljivica avionom, i za svaku od njih je platio mesto u letelici. Pretpostavlja se da se radi o jednom od prinčeva Saudijske Arabije.

Fotografija na kojoj se vidi oko 80 jastrebova postavljena je na Reditu sa komentarom: "Poslao nam je kapetan prijatelje". Korisnik je dodao da su uneti u avion sa vezanim krilima kako ne bi mogli da lete.

Veruje se da je "Etihad ervejz" ili "Katar ervejz" kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koja je na svom letu imala ove neobične putnike.

Ipak, mnogi na internetu su se pitali da li su to jastrebovi ili sokolovi.

Transport sokola bliskoistočnim kompanijama prilično je uobičajen, a "Katar ervejz" omogućava da se šest ptica transportuje u ekomonskoj klasi, sa cenama u rasponu od 100 evra do 580 evra, u zavisnosti od destinacije.

Sokolovi su jedan od simbola Ujedinjenih Arapskih Emirata i oni imaju pravo na svoje pasoše za putovanje avionom, kao deo plana u borbi protiv krijumčarenja.

Jedan komentar na reditu je bio posebno zanimljiv: "Da li zna da jastrebovi mogu da lete?".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Saudijski princ zakupio avion za 80 jastrebova

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2017

Saudijski princ iznajmio je avion kompanije Qatar Airways kako bi prevezao 80 ptica...Neko od osoblja fotografisao je kako jastrebovi stoje na putničkim sedištima i objavio na Redditu...Ptice su bile vezane kako ne bi letele po avionu. Nije neuobičajena praksa da se ptice prevoze avionom. Qatar Airways...

Nastavak na Radio 021...

Nećete verovati svojim očima kada vidite ko su putnici u ovom avionu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 12:00

U ekonomskoj klasi jedne od poznatih svetskih kompanija, putovali su puitnici koji lete bolje od bilo kojeg aviona...Pretpostavlja se da je jedan od prinčeva Saudijske Arabije platio avio kompaniji da preveze njegovih 80 ptica grabljivica...Fotografija na kojoj se vidi oko 80 jastrebova na letu avionske...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.