Nećete verovati svojim očima kada vidite ko su putnici u ovom avionu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati svojim očima kada vidite ko su putnici u ovom avionu (FOTO, VIDEO)

U ekonomskoj klasi jedne od poznatih svetskih kompanija, putovali su puitnici koji lete bolje od bilo kojeg aviona.

Pretpostavlja se da je jedan od prinčeva Saudijske Arabije platio avio kompaniji da preveze njegovih 80 ptica grabljivica.

Fotografija na kojoj se vidi oko 80 jastrebova na letu avionske kompanije “Etihad airways” ili “Katar airways” postavljena je na društvenim mrežama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Obični putnici na ovom bizarnom letu, zauzeli su sedišta sa strane a za ptice je bila rezervisana sredina, koje su imale vezana krila kako ne bi mogle da lete.

"Kapetan nam je poslao prijatelje", napisao je jedan od putnika u avionu.

Ostala je nepoznanica da li su neobični putnici bili jastrebovi ili sokolovi, s obzirom da su ove ptice jedan od simbola Ujedinjenih Arapskih Emirata, koje imaju pravo na svoje pasoše za putovanje avionom, kao deo plana u borbi protiv krijumčarenja.

Transport sokola bliskoistočnim kompanijama prilično je uobičajen, a "Katar Airways" omogućava da se ove grabljivice prevoze u ekomonskoj klasi, sa cenama u rasponu od 100 evra do 580 evra, u zavisnosti od destinacije.

’80 hawks pictured being flown on jet by Saudi Prince’https://t.co/e8dc9NfhFN pic.twitter.com/DBYa5TJ0Wr

Avion prinudno sleteo zbog tuče među putnicima (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.