Bura na internetu zbog fotke! (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bura na internetu zbog fotke! (FOTO)

Saudijski princ je navodno u avion "Katar ervejza" smestio čak 80 ptica grabljivica. Fotografija se pojavila na društvenim mrežama i izazvala haos.

Fotografiju je na društvenu mrežu Reddit postavio korisnik "lensoo" koji je naveo da mu je fotografiju poslao prijatelj pilot.

Ova fotka na kojoj se desetine jastrebova vezanih krila smestilo sa putnicima, proširila se svim društvenim mrežama.

Mnogi korisnici mreža su bili u šoku, drugi su se pošteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << našalili, a povela se i polemika da li je reč o jastrebovima ili sokolovima.

Inače, za bliskoistočne avio kompanije nije neuobičajeno da se ptice transportuju avionom, ekonomskom klasom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Saudijski princ platio avionske karte za svojih 80 sokolova

Izvor: SandzakPress.net, 01.Feb.2017, 11:54

Arabija – Fotografija koju je načinio član kabinskog osoblja Qatar Airwaysa privukla je dosta pažnje na Reditu, a zatim i u svjetskim medijima. Saudijski princ je smjestio 80 svojih sokolova u ekonomsku klasu… Po svemu sudeći, među putnike! U pratećem komentaru korisnik Lensoo je napisao: “Moj...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.