Pijani student napisao pogrešnu adresu u Uberu - probudio se sa računom od 1.307 FUNTI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani student napisao pogrešnu adresu u Uberu - probudio se sa računom od 1.307 FUNTI! (FOTO)

Ovo pijanstvo će pamtiti!

Pijani student koji je pokušavao da se vrati kući posle izlaska probudio se u Uberu 400 kilometara od svog odredišta s računom od 1.307 funti.

Student inženjerstva otkrio je da je ušao u automobil u Njukaslu i slučajno u aplikaciju upisao Norvič kao adresu, prenosi Mashable.

Džejms, kako je tražio da ga zovu, želeći da ostane anoniman, prespavao je većinu petosatne vožnje i nije mogao da veruje šta se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je stigao na "odredište".

- Kad sam se probudio, doslovno sam mislio da je san. Sigurno to nisam učinio - rekao je on. Račun je iznosio 1.307 funti, ali kad je vozač shvatio šta se dogodilo, navodno je odlučio da mu ne naplati vožnju. Džejms mu je odmah dao pet zvezdica i otišao vozom kući.

Nažalost, on je novčano kažnjen jer nije imao kartu za voz, a sledeći dan propustio je predavanja na fakultetu u Njukaslu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.