Izvor: Press, 21.Maj.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLALA GA JE KOD NJENOG OCA: Goca Džehverović ISPRIČALA kako je savetovala sina da postupi u vezi sa maloletnom devojkom! (VIDEO)

Vezu njenog sina uvek je podržavala.
Gordana Džehverović je uz prvu jutarnju kafu ušla je u konverzaciju sa Snežanom Mišković Viktorijom i pričala o svojoj porodici. Naime, ona je spomenula svog sina Savu i njegovu vezu sa Andrijanom Kadar koja je maloletna.  




Autor: Printscreen Instagram

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Tokom boravka u rijalitiju Goca je u nekoliko navrata ulazila u raspravu sa ukućanima kako bi odbranila postupak svog sina, s obzirom na to da je sa 15 godina mlađom devojkom u vezi.



Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Džehverovićka Viktoriji. 




Autor: Printscreen Youtube


Generacijski jaz za njih dvoje ne predstavlja problem, što svedoči i veza koja traje već tri godine. A za njhovu ljubav blagoslov je dala kako porodica Džehverović, a tako i familija njegove devojke. 



Pročitajte još: DUŠKOV KOMENTAR NASMEJAO ZADRUGARE: Morao sam da upoznam Đeksona DO DETALJA kako bih video ČIME RASPOLAŽE! (VIDEO)



Razgovor ove dve ukućanke možete poslušati u narednom video-snimku. 








 



Pink.rs


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.