Izvor: Blic, 14.Dec.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNI SKANDAL Roditelji slavnog boksera godinama maltretirali njegovu suprugu?

Slavni britanski bokser Amir Kan nalazi se u centru skandala nakon što je njegova supruga Farjal (25) optužila njegove roditelje da pokušavaju da ih razvedu zato što se ona ne ponaša i ne izgleda u skladu sa islamskim običajima.

Farjal i Amir u braku su tri godine, i imaju dvogodišnju ćerkicu. Pažnju javnosti privlače svojim raskalašnim životom, ali da su u temelju njihove porodice svađe, laži i intrige otkrila je nedavno Farjal, kada je javno na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objavila da svekrva Falak godinama uništava njen život.

Ona je tako želela da pokaže da Falak na svog sina vrši pritisak da se razvede, a snajku kritikuje zbog toga što ne oblači islamsku nošnju i što ne pokriva glavu.

Farjal tvrdi da je svekar i svekrva tokom protekle tri godine fizički i mentalno zlostavljaju, da je nazivaju lošom muslimankom i njen lik seku sa porodičnih fotografija. Potom je objavila fotografiju njihovog drugog sina Haruka, na kojoj leži pijan i nag na krevetu.

Zbog ovog skandala, Amir je javno zamolio roditelje i suprugu da prestanu da se svađaju.

- Izvinjavam se zbog blesavih fotografija i poruka koje je objavila moja supruga. Dok ja naporno radim da bih pomogao siromašnima na humanitarnim večerama, moja žena i moji roditelji bacaju ljagu na moje ime. Nisam želeo da budem upleten u ovaj haos. Ovo liči na rijaliti šou - rekao je Amir, i dodao:

- Kakav god nesporazum da je izbio između mojih roditelja i moje žene, trebalo je da to sačuvaju za sebe. Ovo bi moglo da rezultira time da oni izgube svog supruga i svog brata. Detinjasto ponašanje. Obe strane moraju da prestanu, dosta mi je.

Njegova supruga se danas oglasila na društvenim mrežama i izvinila se zbog fotografija koje je objavila.

- Bila sam besna i osećala sam potrebu da se opravdam - poručila je ona.

Pročitajte i:

Amirovi roditelji negirali su da su na bilo koji način zlostavljali svoju snaju. Optužili su je da laže i istakli da su je oduvek tretirali kao svoju ćerku. Ipak, priznali su da im se ne sviđa način na koji se Farjal oblači u poslednje vreme, a koji "nije prihvatljiv za islamsku veru".

Amirova porodica je poreklom iz Pakistana, ali on je rođen i odrastao je u Engleskoj, dok je Farjal rođena u Njujorku, ali se zbog supruga preselila u Bolton.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandalozne fotografije objavila na društvenim mrežama: Poznata lepotica optužila roditelje svog supruga za zlostavljanje! (FOTO)

Izvor: Story, 14.Dec.2016

Slavni sportista nalazi se u centru skandala nakon što je njegova supruga optužila njegove roditelje da je maltretiraju i da pokušavaju da ih razvedu zato što se ona ne ponaša i ne izgleda u skladu sa islamskim običajima.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.