Olja Crnogorac: Vežbam i izgledam ovako dobro!

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja Crnogorac: Vežbam i izgledam ovako dobro!

Voditeljka, manekenka i vlasnica modne agencije savetuje devojke da se redovno bave sportom ako žele da izgledaju dobro kao ona.

Voditeljka Olja Crnogorac, odnedavno vlasnica modne agencije, devojke koje dolaze kod nje na kasting savetuje da obavezno treniranju. Iako je starija od njih, Olja izgleda fantastično, te želi da se pobrine da mlade devojke što duže održe lep izgled i figuru.

- Prezadovoljna svojim izgledom! Što se devojaka tiče, želim da im dam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dobar primer, da i pored vitke linije treba da se bave sportom jer neće uvek imati 20 godina i ludački metabolizam - poručila je Olja za Kurir.

Seksi fotke Olje Crnogorac (FOTO)

Olja Crnogorac: Ne drogiram se!

Striptiz Olje Crnogorac!!! (VIDEO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.