OLJA CRNOGORAC: SVI U TERETANU

Izvor: Kurir, 25.Avg.2011, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLJA CRNOGORAC: SVI U TERETANU

Voditeljka Olja Crnogorac, odnedavno vlasnica modne agencije, devojke koje dolaze kod nje na kasting savetuje da obavezno treniranju. Iako je starija od njih, Olja izgleda fantastično, te želi da se pobrine da mlade devojke što duže održe lep izgled i figuru.

- Prezadovoljna svojim izgledom! Što se devojaka tiče, želim da im dam dobar primer, da i pored vitke linije treba da se bave sportom jer neće uvek imati 20 godina i ludački metabolizam - poručila je Olja.

(I. C.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olja Crnogorac: Vežbam i izgledam ovako dobro!

Izvor: S media, 25.Avg.2011

Voditeljka, manekenka i vlasnica modne agencije savetuje devojke da se redovno bave sportom ako žele da izgledaju dobro kao ona...Voditeljka Olja Crnogorac, odnedavno vlasnica modne agencije, devojke koje dolaze kod nje na kasting savetuje da obavezno treniranju. Iako je starija od njih, Olja izgleda...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.