Odala je pred kamerama: Divna Karleuša priznala kakve je JK bila nekada!

Izvor: S media, 11.Sep.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odala je pred kamerama: Divna Karleuša priznala kakve je JK bila nekada!

Znamo da joj na sceni nema ravne, da nosi najskuplje krpice i naravno da ima britak jezik. Ali, kakva je zapravo JK?

Jelena Karleuša je proslavila rođendane svojih princeza, Nike i Atine. Poznato je da im ona, kao i svaka majka uostalom, poklanja svu pažnju, a kada nema dovoljno vremena, što je i razumljivo, s obzirom na posao kojim se bavi, ona ih obasipa skupim poklonima.

Jelenu znamo kao "bahatu" na scenu, ali njoj bliski ljudi, kažu kako je u suštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << veoma skromna. Istina je da uživa u skupim krpicama, da uživa u šopingu, koji je "boljka" i zadovoljstvo svake žene. Ali, njena majka, Divna Karleuša je otkrila kakav je JK bila kao dete.

- Jelena je uvek bila skromna, šta god joj date ona je zadovoljna. Nije bila razmažena, priznala je Divna pred kamerama "Ekskluziva".

Izvor: S media, Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Odala je pred kamerama: Divna Karleuša priznala kakva je JK bila nekada!

Izvor: S media, 11.Sep.2012

Znamo da joj na sceni nema ravne, da nosi najskuplje krpice i naravno da ima britak jezik. Ali, kakva je zapravo JK? ..Jelena Karleuša je proslavila rođendane svojih princeza, Nike i Atine. Poznato je da im ona, kao i svaka majka uostalom, poklanja svu pažnju, a kada nema dovoljno vremena, što je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.