Izvor: Blic, 14.Jan.2022, 10:21

OBJAVLJEN SPISAK KANDIDATA ZA "BEOVIZIJU" Zvezda "Granda" u trci, Goca Tržan i Lukas - A ON JE NAJVEĆE IZNENAĐENJE

Na ovogodišnjem konkursu za Pesmu Evrovizije prijavio se veliki broj takmičara, a Radio-televizija Srbije odabrala je čak 36 pesama koje će učestvovati u nacionalnom izboru. Novog predstavnika i pesmu za Torino, Srbija će birati na festivalu „Pesma za Evroviziju 22“. Dve polufinalne večeri biće 3. i 4. marta, a veliko finale 5. marta.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aca Lukas, Sara Jo u trci za Eurosong: Odabrani izvođači koji će se takmičiti

Izvor: Tracara.com, 14.Jan.2022

Nakon rekordnog broja kompozicija koje su prijavljene na ovogodišnji konkurs za Pesmu Evrovizije, Radio-televizija Srbije odabrala je čak 36 pesama koje će učestvovati u nacionalnom izboru. Srbija će novog predstavnika i pesmu za Torino birati na festivalu „Pesma za Evroviziju 22“, kroz dva...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.