Novi detalji: Lamar potrošio bogatstvo u javnoj kući, tražio da upozna transrodnu prostitutku!

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji: Lamar potrošio bogatstvo u javnoj kući, tražio da upozna transrodnu prostitutku!

Lamar Odom navodno je za pet dana boravka na "Ljubavnom ranču" u Nevadi potrošio čak 85 hiljada dolara.

Tridesetpetogodišnji košarkaš pronađen je bez svesti u javnoj kuči  u utorak, oko tri popodne. Trenutno je njegovo stanje kritično, i nalazi se u bolnici u Las Vegasu. Pojedini mediji prenose da pokazuje slabe znake oporavka.

Izvor je medijima otkrio da je Lamar pregovarao sa vlasnicima ranča, i dogovorio se da im plati 85 hiljada dolara za dve prostitutke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje će izabrati po dolasku i koje će mu praviti društvo tokom planiranih pet dana boravka.

Vlasnik javne kuće optužuje Kardašijane: Hteli su da ćutim o Lamarovoj nesreći

Među njima je bila i Medison Montag, transrodna prostitutka, koju je Lamar hteo da upozna, tvrdi vlasnik ranča Denis Hof.

- Rekao mi je da su se sreli preko Instagrama, i da je hteo da je upozna uživo.

Mediji su objavili i šokantan video na kojem se navodno vidi kako Lamar guta pilule sa prostitutkom.

Izvori sa ranča kažu da je bio veoma ljubazan, ali da je "nosio tugu u očima", te da je delovalo da je veoma uznemiren. Ipak, nije otkrio šta ga muči, iako postoje navodi da ga je potresao telefonski poziv koji je dobio, a koji se odnosio na njegovo predstavljanje u šou "U korak sa Kardašijanovima".

Uz Lamara su trenutno njegova bivša suprguga Kloi Kardašijan i njena porodica, kao i njegova deca Destini (17) i Lamar Junior (13) sa svojom majkom Lisom Morales.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.