Ništa od ujedinjenja Rage-a, najavljen novi superbend

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od ujedinjenja "Rage"-a, najavljen novi superbend

Vest koja je "stidiljivo" objavljena pre nekoliko nedelja ticala se ponovnog ujedinjenja kultnog benda Rage Against The Machine, a inicijalno je nosila informaciju da će se ovaj sastav ujediniti kako bi napravio anti-Donald Tramp album.

Dodatnu vatru potpalio je Chuck D iz benda Public Enemy, koji je veliki fan RATM-a, te je tako produbio spekulacije o povratku velikana scene.

A kada je početkom nedelje pokrenuta stranica ProphetsOfRage.com, koja u sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ima ugrađen brojač oduševljenje je došlo do usijanja, ali...

"Ovo nije specifično ujedinjenje benda Rage Against The Machine. Ovo je nešto drugo, mnogo delova se kreće - a detalji će biti objavljeni uskoro", stoji u tekstu objavljenom na Rolling Stone Magazine.

@RATM Fuck, you give me that and it's bed time, I'd rather sleep now in the fire........of anticipation.

Oglasio se u međuvremenu i Tom Morelo, legendarni gitarista RATM-a i tvorac NightWatchmen projekta koji je kazao da se bend sastaje jednom godišnje, ali...

"Bend se sastane kako bi odbio veoma ozbiljne ponude za fantastične svirke širom sveta", kaže Morelo, ali...

Amplify objavio je da su Prophets Of Rage novi superbend na muzičkom nebu, koji će okupiti članove RATM-a, Public Enemyja i Cypress Hilla.

Novi bend činiće gitarista Tom Morelo, Tim Komerford, basista, bubnjar Bred Vilk (RATM), Čak D - Public Enemy i B-Real iz hip-hop sastava Cypress Hill, dok će Vector Menagement prezentovati bend.

WHAT IS THIS https://t.co/Ct2l2MGLlE#ProphetsofRagepic.twitter.com/RuhVJycon8

Da li je planiran album, ne znamo, no svi cenjeni rock'n'roll portali i mediji s nestrpljenjem očekuju više vesti o projektu čiji plakati su preplavili Los Anđeles.

Kraj priče o Rage Against The Machine desio se 2000. godine. Ponovo su se oformili 2007, ali su svirali samo sporadično - nikada nikakvu turneju.

Sve novosti o ovom projektu možete pratiti na Twitteru pod hashtagom "TakeThePowerBack, koji kaže: "Sklonite se pred Prophets of Rage. Zabava je završena. Leto 2016."
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.