NJIH DVOJICA SU OBUKLA ŽENSKI DEO ODEĆE KOJI SU PROSLAVILE SESTRE KARDAŠIJAN: Pogledajte kako su se proveli (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIH DVOJICA SU OBUKLA ŽENSKI DEO ODEĆE KOJI SU PROSLAVILE SESTRE KARDAŠIJAN: Pogledajte kako su se proveli (VIDEO)

Ovo je žensko tajno oružje. Držaće sve vaše "viškove" zategnute i stegnute. Ali, iako se milioni žena kunu u steznike, oni teško da su poznati po komforu i lakom pristupu.  Svejedno da li zbog odlaska u toalet ili navlačenja na sebe ujutru, super elastičan donji veš je neviđeno težak.

Pa kako će onda dva muškarca izaći na kraj sa najneudobnijim donjim vešom na svetu? Istražili smo kako bi se dvojica samoproklamovanih "običnih momaka" uvukla u par ovakvih kombinezona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje je proslavila Kim Kardašijan.

Zatražili smo pomoć Kevina Marfija (54) i Dejvida Gavriela (46), koji su bili dovoljno hrabri da dozvole da ih snimimo dok se bore sa lasteksom noseći samo bokserice, da zaštite svoju "skromnost".

Za samo nekoliko sekundi obojica su se suočila sa prvim problemima:

- Žene ovo navlače svaki dan? - stenjao je Dejvid, dok je Kevin glasno razmišljao:

- Zašto biste se toliko mučile?

Obojicu je interesovalo gde bi ženske grudi trebalo da stanu, da li "vise" van steznika ili su i one ugurane unutra.

Pogledajte njihov hod po mukama:



(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.