Steznici? Ništa njima nije jasno! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steznici? Ništa njima nije jasno! (VIDEO)

Spenks, odnosno steznik je tajno oružje mnogih žena, između ostalog, i Kim Kardašijan. Evo šta kažu muškarci koji su to probali.

Foto: PrintScren/DailyMail

Dok se milioni žena širom sveta zaklinju u steznike koji im pomaže da izgledaju mršavije, teško da se to može nazvati udobnim odevnim komadom.

Bez obzira na to da li je treba da skinete spenks ili da ga obučete, "manevrisanje" ovim vešom od rastegljivog materijala je izuzetno teško.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Kevin (54) i Dejvid (46) odlučili su da probaju veš koji redovno nosi i Kim Kardašijan.

Nakon "rvanja" sa ovim odevnim komadom, njima dvojici nije jasno zašto bi se neko toliko mučio navlačeći steznik.

"Da li žene ovo oblače svakog dana", pita jedan od njih uz grimasu na licu, a obojica dodaju da im nije jasno kakav je to otvor i gde bi trebalo da "stanu" grudi.

Pogledajte simpatični video.

Opisujući steznik kao "vrlo uzak", Kevin kaže da je otkrio da zapravo poštuje žene koje nose ovo "čudo".

"To svakako nije nešto što bih nosio i nemam pojma kako žene to mogu da nose", kaže on.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NJIH DVOJICA SU OBUKLA ŽENSKI DEO ODEĆE KOJI SU PROSLAVILE SESTRE KARDAŠIJAN: Pogledajte kako su se proveli (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016

Ovo je žensko tajno oružje. Držaće sve vaše "viškove" zategnute i stegnute. Ali, iako se milioni žena kunu u steznike, oni teško da su poznati po komforu i lakom pristupu.  Svejedno da li zbog odlaska u toalet ili navlačenja na sebe ujutru, super elastičan donji veš je neviđeno težak...Pa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.