Izvor: Press, 02.Jan.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKI SA PORODICAMA, DRUGI SA PRIJATELJIMA, SVI SA PUBLIKOM: Evo gde su najveće domaće zvezde dočekale NOVU GODINU i sa kim! (FOTO)

Sve velike face na jednom mestu!
Sinoć je u Beogradu ali i širom regiona dočekana nova, 2019. godina, a raspoloženja i praznične atmosfere nije manjkalo nigde. U okviru današnje vanredne emisije "Premijera - Vikend specijal" imali smo priliku da vidimo i sumiramo sve i saznamo ko je i gde od poznatih zabavljao široke narodne mase. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović zabavljala je meštane Bora, a kako se navodi, ona je još jednom oborila rekord, s obzirom na to da je pevala pred više od 20 hiljada ljudi. 



Drago mi je da sam uspela i ovde da oborim rekord i nadam se da ćemo se opet družiti, ako ne u Boru, onda na mom koncertu na Ušću, gde uvek napravim pravu balkansku žurku - rekla je Ceca.   druge strane, sve one koji su želeli da se zabavljaju uz dobru muziku ispred Skupštine, mogli su da uživaju uz Sašu Kovačevića, Bajagu, Harisa Džinovića i Dejana Petrovića i Big bend. 



Ja sam se jako radovao ovom nastupu, mislim da se i publika radovala. Volim da pamtim lepe stvari i trudim se da sa pozitivnim mislima ulazim u novu godinu - rekao je Saša Kovačević







Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.