NEKAD JE SVE BILO KAKO TREBA: Pojavila se fotografija koju bi i Lukas i Šašić želeli da zaborave! (FOTO)

Izvor: Press, 08.Feb.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKAD JE SVE BILO KAKO TREBA: Pojavila se fotografija koju bi i Lukas i Šašić želeli da zaborave! (FOTO)

Nekada je sve bilo kako treba!
Nekadašnji veliki prijatelji i saradnici Željko Šašić i Aca Lukas već godinama nisu u dobrim odnosima. Prepucavanja sa obe strane imali smo prilike često da čitamo u medijima, a razlog sukoba bila je Sonja Vuksanović.



Sada se na Instagram profilu Nenada Jovanovića Blizanca pojavila fotografija na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su Lukas i Šašić zajedno na dočeku 2001. godine, dok su se još družili. Na njoj Željko peva dok Aca svira klavijature u društvu Nenada i još jednog prijatelja.




Autor: Andrej Nihil


Blizanac se prisetio starih dobrih vremena i saradnje sa ove dve velike folk zvezde. Deluje da je Nenadu veoma žao što njih dvojica više nisu u dobrim odnosima, s obzirom na poruku koju je ostavio uz fotografiju.



PROČITAJTE JOŠ: ACA LUKAS POZELENEO ZBOG PITANJA O SONJI, pa zahtevao od Ognjena Amidžića da ga promeni! (FOTO)



- Daleka 2001. Željko peva Lukas, Dača i ja sviramo. Nekad je bilo sve kako treba! - napisao je pevač u okviru objave.




Ni Lukas ni Šašić se nisu oglašavali povodom ove Nenadove fotografije, verovatno jer je još nisu ugledali, pošto ih nije označio u objavi.


Nastavak na Press...






Povezane vesti

PROCURELA zajednička fotka Ace Lukasa i Željka Šašića, na kojoj se vidi da su bili u bliskom odnosu

Izvor: Prva.rs, 08.Feb.2018

Nekada su Aca Lukas i Željko Šašić odlučno sarađivali i bili dobri drugovi, sve dok se u njihove živote nije umešala žena. Sonja Vuksanović je publici poznata više od dve decenije, kada je postala supruga Željka Šašića. U braku su bili 10 godina, iz kog je ostala njihova ćerka Sofija...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.