NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ! Prepoznajete li našu pevačicu sa slike?

Izvor: Blic, 13.Jun.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ! Prepoznajete li našu pevačicu sa slike?

Na sceni je skoro pola veka, a bez njene muzike ne možete da zamislite dobar provod u kafani. Ovako je izgledala pre dvadeset sedam godina kada se fotografisala za tadašnji magazin.

Reč je o pevačici narodne muzike, Merimi Njegomir koja skoro i tri decenije od nastanka ove fotografije izgleda sjajano.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DA LI JE PREPOZNAJETE? Bez njene muzike ne možete da zamislite dobar provod u kafani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2017

Na srpskoj estradi već pola veka...Na sceni je skoro pola veka, a bez njene muzike ne možete da zamislite dobar provod u kafani...A post shared by @foto.nostalgija on Jun 12, 2017 at 4:04pm PDT..Ovako je izgledala pre dvadeset sedam godina kada se fotografisala za tadašnji magazin...Reč je o pevačici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.