Milošević kritičan: Blizu smo da opet odustanemo od borbe za titulu

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević kritičan: Blizu smo da opet odustanemo od borbe za titulu

Crno-beli su već izgubili četiri boda u Superligi Srbije. Alarm je upaljen u Humskoj.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zadovoljni rezultatom, ali za razliku od gostovanja u Kruševcu, mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem, pogotovo posle onakvog početka, međutim, nismo imali sreće da postignemo drugi gol – rekao je Milošević i dodao:
Prmljeni gol je negativno uticao na nas. Mogli smo bolje da uđemo u utakmicu, bili bismo manje nervozni, a više koncentrisani. Vratili smo se, stvorili dosta šansi, praktično su to bili ziceri, imali smo pet, šest situacija za pogodak.
Navijači strepe da će i ove sezone borba sa Zvezdom da bude nemoguća misija.
U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za krunu – istakao je Milošević.
KIKS PARTIZANA Debitant u eliti odoleo u Humskoj


The post Milošević kritičan: Blizu smo da opet odustanemo od borbe za titulu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NE IDE NA DVA FRONTA Partizan mora da izabere: Evropa, ili Superliga?

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 11:10

Posle pet odigranih utakmica Partizan zaostaje četiri boda za Crvenom zvezdom. Dva remija, u Kruševcu ( s kombinovanim timom, uz lošu igru), i u nedelju u Humskoj s TSC (nije bila loša igra), već su upalila zvono za uzbunu. Posebno kod navijača, koji počinju da strahuju da bi sva nadanja oko...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.