Melanija je očajna zbog ovih stvari koje joj se dešavaju

Izvor: Press, 16.Feb.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija je očajna zbog ovih stvari koje joj se dešavaju

Dok se Donald Tramp šepuri i uživa u moći koju mu je donela pozicija predsednika, Melanija je van sebe od očaja!
foto: zena.blic.rs
Kako pišu mediji, prva dama Amerike nikako da prihvati sve stvari koje sa sobom nosi ova uloga, a najteže joj pada to što je stalno pod budnim okom javnosti.
- Ona nikako nije maštala o ovakvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << životu. Ovo je Donaldova fantazija, a ne njena - kaže Filip Bloč, stilista i blizak prijatelj predsedničkog para.
A dosta činjenica svedoči o istinitosti njegovih reči, počev od Melanije odluke da ostane u Njujorku. Vog je razapet nakon što je Ana Vintur objavila da planira da prva dama bude na naslovnici ovog magazina. Svaka Melanijina odevna kombinacija nekako postaje "problematična i vulgarna." U suštini, sve što uradi, javnost proglasi pogrešnim potezom.
 

Sve što je Melanija želela jeste da pokrene svoju ekskluzivnu modnu liniju. O Beloj kući nikada nije maštala niti je želela.
- Očajna je i nesrećna što joj se život kreće u ovom pravcu - tvrdi izvor blizak Melaniji i Donaldu.
Dodatno je rastužuje, zaključuju mediji, to što su svi pod nadzorom tajnih službi i što više ne može da obavlja ni najjednostavnije zadatke, poput tog da ona vozi Barona u školu, jer je i to jedan od zadataka njenog obezbeđenja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.