Marijana Čvrljak: Žao mi je što sam osramotila muža

Izvor: S media, 28.Jun.2011, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Čvrljak: Žao mi je što sam osramotila muža

Kada je ulazila u kuću „Velikog brata“, pobednica ovogodišnjeg serijala Marijana Čvrljak je opisana kao domaćica, supruga i majka. Međutim, 106 dana izolacije, uz nagradu od 104.700 evra, donela su joj jedan sasvim novi život. U kući se zaljubila, vodila ljubav, bila je slobodnija, a na kraju ju je dečko Nikola Nemešević, zbog koga je stavljena na stub srama, opisao kao najveću glumicu i prevarantkinju. Iako ju je kritikovao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dok je bila u kući, otac Ivo je došao po nju.

Kada je izašla iz kuće, Marijana Čvrljak je bila uplašena i šokirana. Oči su joj bile crvene od suza i delovala je kao da ne zna gde se nalazi. U i ntervjuu za Blic je rekla da nema nikakav osećaj, da pobedu ni najmanje nije očekivala ,i dodala da je mislila da će Horvat pobediti.

U prvim trenucima na slobodi Marijana nije razmišljala o novcu, jer kaže, ne zna šta će sa njim, ona je samo razmišljala o Nemešu jer ju je potresla činjenica da je čovek u koga se zaljubila za samo dva dana promenio odnos prema njoj i nije želeo ni da joj čestita na pobedi, iako se zaklinjao da je ona njegova najveća ljubav:

- Još se nismo sreli. Ne znam šta da kažem, razočarana sam. Njegova je stvar kako će da se ponaša, zbunjena je Marijana, koja je zaista želela da nastavi tu ljubavnu priču, i rekla da se ne može sama boriti za njihovu ljubav, jer ju je Nemeš odbacio.

Marijana Čvrljak stigla u rodni Knin!

Nemeš je zvezda " Fejsbuka"!

VB4: Marijana pobedila! (VIDEO, FOTO)

U trenutku kada je prvi put spavala sa Nemešom pred kamerama, Marijana je mogla da nasluti da će njen brak biti gotov. Iako još nije kontaktirala sa suprugom Ivanom, jasno joj je kako stoje stvari:

- Ne znam šta će biti sa mojim brakom, tek sam izašla. Pogrešila sam što sam sve radila javno. Osramotila sam muža i sve ljude koji su bili na našem venčanju. Sklopila sam brak u crkvi, to je tužno. Osramotila sam se zato što sam se zaljubila u drugog, a u braku sam. Ne mislim da je to greh. Sve sam radila iskreno. Žao mi je što sam povredila ljude koji mi znače.

Priznala je da se do poslednje minute koju je provela u kući pribojavala da je neće dočekati niko i da će po izlasku ostati sasvim sama. Međutim, po nju je došao njen otac Ivo, zagrlio ju je i pružio punu podršku.

Marijani je bilo malo neprijatno da priča kakav je osećaj voditi ljubav pred kamerama i samo je stidljivo rekla:

- Čudan je. Nekada ih osećam, nekada ne. Ljubav, šta da vam kažem.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.