Majka slikala sina dok surfa, a u pozadini vreba velika bijela ajkula!

Izvor: JavneVesti.com, 31.Dec.2013, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka slikala sina dok surfa, a u pozadini vreba velika bijela ajkula!

June Emersson iz Kalifornije uslikala je nevjerovatnu fortografiju svog sina dok je sjedio u plićaku na surferskoj dasci sa svojim prijateljem.

 Naime, nakon što je fotografirala sina kako se bezbrižno zabavlja u moru u iščekivanju vala kojeg bi zajahao primijetila na fotografiji je primjetila velikog morskog psa kako vreba u neposrednoj blizini.
"Šokirala sam se kad sam vidjela fotografiju. Djeci sam rekla da su to dupini jer živimo blizu plaže te ih vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << skoro svakog dana", izjavila je gospođa Emerson.
Fotografija je nastala prošlog petka na plaži Manhattan gdje gospođa Emerson i njen sin Quinn često provode vrijeme.
Prema nedavnom izvještaju LA Timesa velike bijele psine sve su učestalija pojava u blizini plaže na kojoj je uzeta fotografija.

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Majka slikala dečake u okeanu dok ih je vrebala velika bela ajkula

Izvor: Blic, 31.Dec.2013

Džun Emerson je fotografisala svog 12-godišnjeg sina Kvina i njegovog druga kako se igraju u talasima okeana nedaleko od obale ne primetivši da ih vreba ajkula, prenosi “Independent”. Dečaci nisu ni primetili da je ajkula veoma blizu..Dečaci su se bezbrižno zabavljali i surfovali u kalifornijskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.