Luna Đogani jedva čeka da na nastupima peva pesme Anastasije Ražnatović: Evo šta je rekla o bivšoj prijateljici!

Izvor: Press, 06.Sep.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani jedva čeka da na nastupima peva pesme Anastasije Ražnatović: Evo šta je rekla o bivšoj prijateljici!

O prekidu prijateljstva Lune Đogani i Anastasije Ražnatović mnogo se pisalo i pričalo.
Foto:puls
Blogerka je u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila kakav ima odnos sa nekadašnjom prijateljicom Anastasijom Ražnatović, ali i njenom majkom Svetlanom Cecom koja je nedavno lepo govorila o >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Đoganijevoj.
Luna Đogani kao brineta • youtube
- Bilo je baš ružnih komentara, kao da sam uzela momka. Odmah se pravi priča. Drago mi je da se oglasila i da me tako pamti. Svi grešimo, lepo je da priznamo kada pogrešimo. O porodici Ražnatović uvek imam lepe reči, životni putevi su nam se razišli. Radujem se njenom uspehu i njenim pesmama, pevaću ih na nastupu - rekla je Luna, a onda otkriva kako bi se ponašala kada bi se ponovo srele:
- Bilo bi mi drago da je vidim. Čudno, ali bila bih srećna. Uvek će mi ostati lepo sećanje. Život je takav - rekla je Luna.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LUNA ISPRIČALA SVE O ANASTASIJI I OTKRILA SVOJU STRANU PRIČE: Volela bih da se sretnemo, bila bih SREĆNA

Izvor: Scandal.rs, 07.Sep.2019, 00:41

U sinoćnem izdanju emisije ”Zadruga – narod pita”, Luna Đogani je bila gost. Luna je u razgovoru sa Darkom otkrila kakav ima odnos sa nekadašnjom prijateljicom Anastasijom Ražnatović, ali i njenom majkom Svetlanom koja je nedavno lepo govorila o Đoganijevoj. – Bilo je baš ružnih komentara,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.