Lepu glumicu ćemo ponovo gledati u ulozi Lize MekGvajer

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepu glumicu ćemo ponovo gledati u ulozi Lize MekGvajer

Hilari Daf se vraća ulozi koja ju je proslavila.

View this post on Instagram

Did anyone see me on @thetalkcbs today? Anyone watching @youngertv tonight??? Cmon tell me tell me! Thank you @allanface @jill901 + @highheelprncess for really turning this girl around from what she looked like rolling out of bed this am

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Jun 12, 2019 at 5:44pm PDT

Mnogi su očekivali da se Hana Montana vrati u život kada u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novembru krene novi streaming servis Disney+ ,ipak, to se neće dogoditi, ali jedna druga devojčica se vraća uskoro na naše ekrane.

Na konferenciji D23 saopšteno je da će Hilari Daf reprizirati ulogu Lize MekGvajer koja ju je proslavila.

Iako je u prvoj verziji serije Hilari bila tinejdžerka, nove epizode prate tridesetogodišnju Lizu i njen život u Njujorku.

"Dobre vesti, za sve one koji su odrasli uz Lizu, jeste da je i ona odrasla. Starija je, pametnija, ima veći budžet za cipele, što je uzbudljivo. Ima posao iz snova. Život joj je savršen, ali i dalje se bori sa tom tinejdžerkom u glavi, koja ne prestaje da priča", rekla je Hilari.

Zanimljivo je da novu seriju radi originalni tvorac serije Teri Minsk.

Hilari je svoje uzbuđenje oko ove vesti podelila i sa svojim pratiocima na Instagramu. Ona je objavila kratak snimak iz originalne serije, a pored njega je napisala:

"IZNENAĐENJE!! Jako sam uzbuđena što se vraćam kući i što ću opet tumačiti Lizu, lik koji me je proslavio".

Serija se emitovala od 2001. godine do 2004. godine i pratila je tinejdžerku Lizu (13) i njene snove o popularnosti u školi.

Glumica sada ima 31 godinu i nedavno se verila sa svojim dečkom Metju Komom. Njih dvoje su prošle godine dobili kćerku Benks Bler, a glumica iz predhodnog braka sa Majkom Komrijem ima i sina Luku (6).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.