Leniju ne smeta što su svi videli njegov penis, a ćerka mu je šokirana!

Izvor: Blic, 06.Avg.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leniju ne smeta što su svi videli njegov penis, a ćerka mu je šokirana!

Ceo svet priča o nezgodi koja se Leniju Kravicu dogodila na koncertu u Stokholmu, a njemu izgleda nimalo ne smeta što su svi videli njegov penis.

Podsetimo, slavnom rokeru pukle su pantalone na sceni i to na nezgodnom mestu, pa je pokazao da ne nosi gaće i da ima pirsing na polnom organu.

Koncert je nastavio kao da se ništa nije desilo, ali je internet eksplodirao kada su snimci objavljeni na društvenim mrežama.

Leni je sada i sam odlučio da prokomentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovaj događaj, i to našalivši se na svoj račun. On je objavio poruku koju mu je nakon što je video snimak poslao njegov kolega, frontmen grupe Aerosmith Stiven Tajler.

- Čoveče... Bez donjeg veša i sa pirsingom... Je**te. To mi nikad nisi pokazao - glasi poruka koja je očigledno nasmejala Lenija, ali i njegove fanove.

#penisgate pic.twitter.com/jEafrIXdBh

Ipak, to se baš i nije dopalo ćerkama ove dvojice rokera. Tajlerova ćerka Čelsi, koja takođe ima svoj bend, poslala je poruku svojoj prijateljici, Kravicovoj ćerki Zoi, a poruka je takođe završila na društvenim mrežama

- Naše tate pričaju o penisima i to je hit na internetu - napisala je Čelsi.

- Šta ? O, ne! Tviter? O bože... - odgovorila joj je šokirana Zoi.

A photo posted by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Aug 5, 2015 at 10:24am PDT

Video Kravicovog incidenta pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.