Lejdi Gaga posetila sirotišta u Nju Delhiju (FOTO)

Izvor: S media, 31.Okt.2011, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga posetila sirotišta u Nju Delhiju (FOTO)

Pevačica Lejdi Gaga iskoristila je posetu Indiji i da obiđe dva tamošnja sirotišta. Pevačica je izrazila želju da se bavi humanitarnim radom i pomogne deci, sada kada ima mogućnosti za to.

Popularna pevačica Lejdi Gaga nastupila je u Nju Delhiju na zabavi nakon Indijskog Gran Prija, a vreme boravka iskoristila je i da poseti dva sirotišta u tom gradu.

Lejdi Gaga rekla je da želi da otvori sopstvenu fondaciju za decu i da iskoristi ovu priliku da se bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << informiše o dečijim domovima.

Uprkos kratkoj poseti Indiji, pevačica je zamolila svoj menadžerski tim da odu do sirotišta. Tamo su pevačicu zamolili i da održi čas muzike deci.

Lejdi Gaga u haljini od kupusa?!

Za večeru iskeširala 13.000 dolara!

Lejdi Gaga u haljini od lica njenih fanova (VIDEO)

Lejdi Gaga kaže da je svesna da ovo nije mali zadatak, ali da je spremna da tome posveti svoje vreme i novac. Svaka čast!

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.