Lejdi Gaga otvara sirotište u Indiji

Izvor: Blic, 31.Okt.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga otvara sirotište u Indiji

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga, koja je nedavno posetila Indiju, namerava da pomogne toj zemlji tako što će otvoriti sirotište.

Popularna pevačica će na taj način pažnju koju privlači u medijima preusmeriti na problem napuštene dece u toj zemlji. Ona je zatražila od svojih menadžera da joj pronađu termine da poseti dva sirotišta u Nju Delhiju.

- Gaga bi jednog dana volela da osnuje sopstveno udruženje kako bi pomogla deci i sada kada je njena karijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na vrhuncu, smatra da je to idealno vreme da nešto učini. Ona nije jedna od onih popularnih zvezda koja rasipa novac na gluposti - izjavio je bliski prijatelj Lejdi Gage.

Povezane vesti: Haljina od kupusa za Lejdi Gagu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga posetila sirotišta u Nju Delhiju (FOTO)

Izvor: S media, 31.Okt.2011

Pevačica Lejdi Gaga iskoristila je posetu Indiji i da obiđe dva tamošnja sirotišta. Pevačica je izrazila želju da se bavi humanitarnim radom i pomogne deci, sada kada ima mogućnosti za to...Popularna pevačica Lejdi Gaga nastupila je u Nju Delhiju na zabavi nakon Indijskog Gran Prija, a vreme...

Nastavak na S media...

Lejdi Gaga pevala na mikrofon u obliku polnog organa

Izvor: Blic, 01.Nov.2011, 13:30

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga koja je najavila da će za svoj koncert u Indiji odabrati neku unikatnu kreaciju, šokirala je publiku kada se na bini pojavila sa mikrofonom sumnjivog oblika...Gaga je nastupila na žurci nakon održavanja trke Formule 1 u Nju Delhiju. Na binu je izašla u kratkoj haljini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.