Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović preti da će da otkrije koje utakmice je Radnički nameštao! (VIDEO)

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je izgubio živce tokom utakmice sa Radničkim u Superligi Srbije, koju je njegov tim dobio rezultatom 2:1. Uoči početka drugog poluvremena je isključen, zato što je ušao u sukob sa nekim sa tribina.
Kvota u MaxBetu na trijumf Napretka protiv Radnika je 4.55.
Kamere Arene sporta, televizije koja je radila prenos utakmice, nisu snimile sa kime se Lalatović svađao, ali zato jesu njegove gestikulacije. Iako se ne čuje, može da se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pročita sa usana šta je, između ostalog, vikao.
– Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu. Sve ću reći – urlao je Lalatović.
Zbog toga može da se pretpostavi da se on nije obraćao navijaču, već nekome iz uprave Radničkog. Podsetimo, Lalatović je pre Vojvodine radio upravo u Nišu.
Umesto šefa stručnog štaba Novosađana, posle meča se javnosti obratio njegov zamenik Dragan Šarac.
– Suočila su se dva dobra tima. Radnički je bio sjajan u prvih 20-ak minuta kada je stvorio par prilika i dao gol. Mi smo uspeli da se vratimo i postigli izjednačujući pogodak u pravom trenutku. U drugom poluvremenu smo pokušali da pobedimo preko kontri i polukontri i na kraju smo uspeli da slavimo posle fenomenalnog udarca Devetka. Bilo je teško igrati ovde, Radnički je kvalitetan tim i samim tim ova naša pobeda dobija na težini – poručio je Šarac.
FK Vojvodina manager Nenad Lalatovic continues to be quite the firey character on the sideline. Lost his cool once again and gestured a death threat.
Could be a lengthy punishment coming, a shame since Vosa is playing some great football this seaosn. pic.twitter.com/sBQpaVBcFv
— Serbian Football (@SerbianFooty) September 13, 2019


The post Lalatović preti da će da otkrije koje utakmice je Radnički nameštao! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.