Igra prestola obara rekorde: Finale pratilo gotovo 20 miliona

Izvor: OkRadio.rs, 21.Maj.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igra prestola" obara rekorde: Finale pratilo gotovo 20 miliona

Oko 19,3 miliona gledalaca širom SAD pratili su finale televizijske serije "Igra prestola" u nedelju uveče, što je rekordna gledanost za ovu seriju, saopštio je kablovski kanal HBO. HBO je saopštio da je u nedelju broj gledalaca koji su poslednju epizodu serije gledali pored malih ekrana i na svojim HBO GO i HBO NOW aplikacijama premašio prethodni rekord od 18,4 miliona, koliko je gledalo pretposlednju epizodu pre nedelju dana, prenosi Rojters.   Radnja serija smeštena je u izmišljeno Kraljevstvo Vesteros u kojem se za vlast bori nekoliko zaraćenih porodica, a emitovanje je počelo 2011. godine.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kraj nagledanije serije svih vremena: “Sve ima svoj kraj pa i Igra prestola”

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Maj.2019

Došao je i taj trenutak – posle osam godina saznali smo kako se završava najpopularnija serija na svetu!   HBO je saopštio je da je 19,3 miliona gledalaca pratilo finale televizijske serije “Igra prestola” u Americi u nedelju uveče, što je rekordna gledanost za ovu seriju. Ovo je rekordna...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.