Kraj nagledanije serije svih vremena: “Sve ima svoj kraj pa i Igra prestola”

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Maj.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj nagledanije serije svih vremena: “Sve ima svoj kraj pa i Igra prestola”

Došao je i taj trenutak – posle osam godina saznali smo kako se završava najpopularnija serija na svetu!   HBO je saopštio je da je 19,3 miliona gledalaca pratilo finale televizijske serije “Igra prestola” u Americi u nedelju uveče, što je rekordna gledanost za ovu seriju. Ovo je rekordna gledanost koja je premašila prethodni rekord od 18,4 miliona, koliko je gledalo pretposlednju epizodu pre nedelju dana, prenosi Rojters. Pažnja, spojleri ako niste gledali poslednju epizodu! Ukratko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << finale je izgledalo ovako: Džon je ubio Deneris, Drogon spalio Gvozdeni presto i odleteo sa telom kraljice. Lordovi Vesterosa krunisali su Brena Slomljenog, Kralja ŠEST kraljevstava, jer Sever ostaje nezavistan i njime će vladati Sansa. Džon je “osuđen” na Noćnu stražu, Arja je odlučila da otputuje “tamo gde se mape Vesterosa završavaju”. Fanovi širom sveta su većinom razočarani i tužni zbog finala serije, jer su očekivali drugačiji kraj… Vatreni GOT fanovi tokom osam godina su pravili razne teorije zavere i kreirali finale po njihovoj meri, bili su besni na pisca Džordža Martina, okupljali se zajedno na GOT žurkama na kojima bi gledali novu epizodu… Ova kultna serija je definitivno spojila ljude iz svih zemalja sveta oko jedne stvari-“Igre Prestola”. Glumci koji su maestralnom izvedbom kupili gledaoce širom sveta oprostili su se od svojih likova na ovaj način: Game of Thrones | The Cast Signs Off (HBO) Everything has an end, even Game of Thrones.Thank you to all in the realm. Posted by Game of Thrones on Петак, 17. мај 2019.   Reakcije glumaca na kraj serije možete pogledati ovde:   Da li ste vi zadovoljni krajem serije? Foto: IMDB

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Koliko ljudi je zaista gledalo seriju, kolike su plate glumaca...? IGRA PRESTOLA U BROJKAMA (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2019

Koliko je koštalo snimanje po epizodi, koliko nagrada je osvojila najpopularnija serija na svetu..? Pogledajte video i saznajte odgovore na sva ova pitanja:

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.