IMAM 25 ŠVALERA, ŽIVIM KO TRI BOGA! Ova neprevaziđena CARICA ima savet za sve žene, i ne samo to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAM 25 ŠVALERA, ŽIVIM K'O TRI BOGA! Ova neprevaziđena CARICA ima savet za sve žene, i ne samo to!

Mudrost iz naroda.

"Belci", odnosno Srbi, često svašta imaju da zamere Romima, mada, kada se sve sabere, od njih su videli najmanje zla i štete. Ipak, mržnja je nažalost, takođe često, jača od razuma.

Jedno im, doduše, ne mogu zameriti. Većina Roma i Romkinja ima neverovatan duh i sposobni su da se smeju i kada im je najteže, a to je nešto što bi "belci", skloni večitoj kuknjavi, i te kako mogli da nauče od njih.

Ova na Internetu čuvena Romkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objasnila je zašto jako dobro živi i kako uspeva da ima mnoštvo ljubavnika.

- Niko ne živim kao što ja živim, živim kao tri boga, 25 švalera imam. Ovde-onde, malo da obavljam... Sposobna, lepa žena (zato je jure muškarci). Znam manđije (magije), i privlačim sve živo. Da budem i domaćica i da imam veliku penziju i lepo društvo. Naučila sam motiku, budak, lopatu - kaže žena.

Zatim je pomenula da kada nema posla u polju, kao fizički radnik, onda krade, i da je sve krala, a posebno krastavce, kokoške, svinje iz obora. Dakle, hranu. Opet je manja šteta od one koju prave lopovi u odelima i kravatama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.