Greškom se našao na pokeraškom takmičenju i osvojio 80.000 dolara

Izvor: Cafe.ba, 15.Jun.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greškom se našao na pokeraškom takmičenju i osvojio 80.000 dolara

Kristijan Fem iz Minesote našao se na velikom kartaškom takmičenju World Series of Poker u Las Vegasu, sa željom da učestvuje u popularnoj igri Texas Hold’em.

Međutim, kada se prijavljivao, napravio je grešku, tako što je pristupio takmičenju za poker igru lowball, umjesto za onu koju je želio.

Grešku je uočio tek kada su karte bile podijeljene.

"Kada sam sjeo za sto i kada sam pogledao u karte koje su mi dodijeljene, bilo mi je jasno da nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << ne valja.

Kako ovu igru mi u Minesoti nemamo, znao sam da sam u problemu. Tada sam je igrao prvi put i pokušao sam da naučim pravila na mjestu igre, od ljudi koji su sjedeli za stolom", rekao je Kristijan.

Bez obzira na početni šok, Kristijan se brzo snašao. Toliko brzo da je pobijedio u igri i iza sebe ostavio svih 219 igrača.

Tako je osvojio 81.314 dolara i zlatnu narukvicu, prenosi B92.

"Mislim da je ova pobjeda neki znak od boga", rekao je Kristijan.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Greškom se našao na pokeraškom takmičenju i osvojio 80.000 dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2015

Kristijan Fem iz Minesote našao se na velikom kartaškom takmičenju World Series of Poker u Las Vegasu, sa željom da učestvuje u popularnoj igri Texas Hold’em...Međutim, kada se prijavljivao, napravio je grešku, tako što je pristupio takmičenju za poker igru lowball, umjesto za onu koju je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.