GRUPA A “Sveci” zgromili Real!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA A “Sveci” zgromili Real!

Moćni su “sveci”! Bez suspendovanog Nejmara i povređenih Mbapea i Kavanija, Pari Sen Žermen je pregazio Real – 3:0 (2:0)!
Na meču LASK – Rozenborg, naša kladionica nudi kvotu 1.90 za duplu šansu X2.
U odsustvu glavnih zvezda, ulogu dželata “kraljevskog kluba” preuzeo je njegov nekadašnji čovek – Anhel Di Marija. Bila je to svojevrsna osveta Argentinca Madriđanima. Golovima u 14. i 33. minutu načeo je Real. Drugi pogodak je bio hitac pravo u srce “kralja”. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Sa 18 metara je divnim udarcem savladao Kurtou.
I Real je ubrzo zatresao mrežu, strelac je bio Bejl. Međutim, pregledom snimka je utvrđeno da je prethodno igrano rukom i ostalo je 2:0.
Domaćin je u nastavku bez većih problema čuvao stečenu prednost, mada je Realu poništen još jedan gol, zbog ofsajda. Tačku je stavio Menije, u prvom minutu nadoknade. Luka Jović je zaigrao od 70. minuta, zamenio je Džejmsa Rodrigeza
GRUPA A
Briž – Galatasaraj 0:0
PSŽ – Real Madrid 3:0 (2:0)
(Di Marija 14, 33, Menije 90+1)



The post GRUPA A “Sveci” zgromili Real! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.