GRUPA A Nula u Brižu, meč nedostojan Lige šampiona

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA A Nula u Brižu, meč nedostojan Lige šampiona

Dosada u Belgiji. Meč nedostojan Lige šampiona odigrali su Briž i Galatasaraj. Tek poneka polušansa nije bila dovoljna da se zatresu mreže – 0:0.
Na meču Ajntraht F. – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 1.55 za duplu šansu 1X.
Prilično iznenađujuće, turska ekipa imala je od početka potpunu kontrolu nad utakmicom. Valjda u strahu, jer je s druge strane bio Radamel Falkao, fudbaleri Briža opredelili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su se za opreznu varijantu. U tih prvih 45 minuta viđen je samo jedan udarac u okvir gola i uputili su ga gosti.
Vrlo slična slika vlada je i u nastavku. Ovog puta, Galatasaraj je ostao bez udarca u okvir. Briž ih je imao dva. Zaista preskromno.
GRUPA A
Briž – Galatasaraj 0:0
21.00 PSŽ – Real Madrid



The post GRUPA A Nula u Brižu, meč nedostojan Lige šampiona appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZANIMLJIVO NA PARKU PRINČEVA Da li je Bejlu poništen regularan gol? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Pršti na Parku prinčeva. PSŽ je dočekao Real Madrid, ima lepu prednost, ali ovaj duel je obeležio detalj iz 35. minuta. Naime, kod rezultata 2:0 za domaće fudbalere Garet Bejl je zatresao mrežu “svetaca”.. Na meču Ajntraht F. – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 1.55 za duplu šansu...

Nastavak na 011vodič.com...

GRUPA C Atalanta teško stradala u Zagrebu, Siti siguran

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Da li je Atalanta zalutala u Ligu šampiona? Ekipa iz Bergama je rastavljena na sitne komade u Zagrebu. Dinamo je, iznenađujuće, ostvario najubedljiviju pobedu u prvom kolu – 4:0 (3:0).. Na meču PSV – Sporting, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru 1-1.. Junak zagrebačke ekipe je Mislav Oršić....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.