GRUPA D “Jorgandžije” se izvadile u 90. minutu, iznenađenje u Leverkuzenu!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA D “Jorgandžije” se izvadile u 90. minutu, iznenađenje u Leverkuzenu!

Stari znanci iz prošlosezonske osmine finala Lige šampiona, Atletiko Madrid i Juventus, sreli su se u Madridu. Ovoga puta, na Vanda Metropolitanu nije bilo pobednika (2:2), a više razloga za zadovoljstvo imaju “jorgandžije” koje su u 90. minutu došle do boda. U drugom meču Grupe D slavio je gost. Lokomotiva iz Moskve je iznenadila Bajer iz Leverkuzena – 2:1!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,25 na pobedu Bazela >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << protiv Krasnodara u Ligi Evrope.
U Madridu su mreže mirovale u prvih 45 minuta. Tek u nastavku viđeni su golovi. Reviju je otvorio Kvadrado. Fudbaler Juventusa efektno je zatresao mrežu Oblaka u 48. minutu. Isti golman kapitulirao je u u 65. minutu, kada je Matudi ispratio odličan centaršut Aleksa Sandra i poslao loptu glavom iza leđa čuvara mreže domaćih…
Usledio je odgovor Atletiko Madrida. Mat u tri poteza demostrirali su domaći. Egzekutor je bio crnogorski reprezentativac, Savić, koji je zajedno sa loptom ušao u mrežu. Čekajući kraj – pao je gol. Još jedan posle prekida, samo, za razliku od prvog kojije došao posle slobodnog udarca, drugi je pao posle kornera. Herera je stavio tačku na ovaj susret i doneo bod “jorgandžijama”.
U Leverkuzenu je sve bilo rešeno u prvih 45 minuta. Krihovjak je rano doveo goste u vođstvo. Nadu “farmaceutima” ulio je igrač gostiju. Hovedes je u želji da loptu pošalje u korner, istu smestio u sopstvenu mrežu.
Za kraj, majstorija Barinova. Kraj se desio u 37. minutu, kada je posle greške golmana domaćih fudbaler Lokomotive sa 40-ak metara poslao loptu u prazan gol.
GRUPA D
Atletiko M. – Juventus 2:2 (0:0)
(Savić 70, Herera 90 – Kvadrado 48, Matuidi 65)
Bajer L. – Lokomotiva M. (1:2)
(Hovedes 25. autogol – Krihovjak 16, Barinov 37)



The post GRUPA D “Jorgandžije” se izvadile u 90. minutu, iznenađenje u Leverkuzenu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sudija meča Atletiko – Juventus nokautiran (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 09:34

Za Denija Mekelija kažu da je najbolji sudija u Holandiji. Verovatno jeste, jer, recimo, predstojećeg vikenda deli pravdu u meču PSV – Ajaks, u derbiju Eredivizije. Ipak i najbolji prođu kao “bosi po trnju” ponekad…. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,95 na pobedu Dinama iz Kijeva u meču protiv...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.