ZANIMLJIVO NA PARKU PRINČEVA Da li je Bejlu poništen regularan gol? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANIMLJIVO NA PARKU PRINČEVA Da li je Bejlu poništen regularan gol? (VIDEO)

Pršti na Parku prinčeva. PSŽ je dočekao Real Madrid, ima lepu prednost, ali ovaj duel je obeležio detalj iz 35. minuta. Naime, kod rezultata 2:0 za domaće fudbalere Garet Bejl je zatresao mrežu “svetaca”.
Na meču Ajntraht F. – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 1.55 za duplu šansu 1X.
Kada iz pogledate pogodak Bejla, pomislite “kakav majstor!” Ipak, majstor se usput poslužio rukom. Prvobitno izgleda kao da nije namerno, onda usporemi snimak donosi drugačiji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << utisak… Mišljenje je da je sudija mogao da svira i jeste i nije. Posle pregledanja VAR-a pokazao je da nema gola za Real Madrid.
Kako god, pogodak Bejla nije priznat. Zanimljivo je da to nije bilo prvo igranje rukom u ovom susretu. Prethodno je Di Marija, kod prvog pogotka, pogodio jednog fudbalera Real Madrida u ruku, ali sudija se nije oglasio…
Gareth Bale just did this only for it to be ruled out.
How’s your evening going? pic.twitter.com/A0qymmm5ua
— Welsh Football Fans (@welshfootball_) September 18, 2019



The post ZANIMLJIVO NA PARKU PRINČEVA Da li je Bejlu poništen regularan gol? (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

GRUPA A “Sveci” zgromili Real!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Moćni su “sveci”! Bez suspendovanog Nejmara i povređenih Mbapea i Kavanija, Pari Sen Žermen je pregazio Real – 3:0 (2:0)!. Na meču LASK – Rozenborg, naša kladionica nudi kvotu 1.90 za duplu šansu X2.. U odsustvu glavnih zvezda, ulogu dželata “kraljevskog kluba” preuzeo je njegov nekadašnji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.