Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 07:31

(FOTO) OVO JE SESTRA MILANA STANKOVIĆA: Ne pojavljuje se u javnosti, bavi se OZBILJNIM poslom, a evo zbog čega je pevač bio u strahu za njen život

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu, a nedavno je uhvaćen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO SU RODITELJI MILANA STANKOVIĆA: Razveli su se kad je pevač imao godinu dana, otac završio na robiji, a majka se preudala - evo gde sad živi

Izvor: Blic, 22.Mar.2023, 07:31

Pevač Milan Stanković poslednjih nekoliko godina povukao se iz javnog život, a već neko vreme je posvećen hrišćanstvu. On obilazi manastire, a nedavno je primećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.