EKSKLUZIVNO Ovo je prethodilo nasilju: Šokantna prepiska Milice Dabović i Simona Šiklića

Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Ovo je prethodilo nasilju: Šokantna prepiska Milice Dabović i Simona Šiklića

Nakon optužbi da ju je pretukao, Milica Dabović je za "Blic" otkrila i da joj Šime Šiklić Simon duguje novac, a sada su objavljene i poruke koje mu je slala neposredno pre nego što je u nedelju, kako ona tvrdi, nasrnuo na nju i davio je.

Portal "Pulsonline" došao je u posed prepiske između Milice i Simona u kojoj mu ona traži da joj vrati novac koji mu je pozajmila dok su se zabavljali. Nastavak ove prepiske pročitajte OVDE.

- Ne znate situaciju! On je mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokrao! Je l‘ treba to da vam pričam? Ukrao mi je karticu, novac, automobil od oca, ukrao je moju imovinu, moj novac sa računa! Je l‘ treba to da vam kažem? Nego, on vam šalje poruke koje nemaju nikakvog smisla, gde mu pišem da mi ološ vrati novac koji mi je ukrao - rekla je Milica Dabović za "Blic", te dodala da ju je Simon u više navrata tukao i da je pred njom uzimao drogu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.