PRETIO MI JE SMRĆU PORODICE Milica kroz suze otkrila SVE: Nasilje, krađa očevog džipa, DROGA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PRETIO MI JE SMRĆU PORODICE" Milica kroz suze otkrila SVE: Nasilje, krađa očevog džipa, DROGA...

Potresnije od ovoga ne može...

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju davio i naneo joj lakše telesne povrede, priča za "Alo" da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju. Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako ode i prijavi ga policiji.

- Za vreme veze me je ubijao od batina i stalno mi je krao novac. "Hamer" koji je vozio je od mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo videli već tri-četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseca, nismo ni videli novac od prodaje tog auta. Otac je otišao da prijavi nestanak automobila - počinje priču Milica.

- Nisu ovo prve batine, znao je mesecima da me mlati, samo sam ćutala i verovala da čovek može da se promeni. Verovala sam da će vratiti sve što mi je uzeo, verovala sam u bolje sutra, ali to se nije desilo. Roditelji su mi rekli: "Hvala bogu da si ga konačno prijavila", pošto su znali da me bije poslednjih godinu i po - objašnjava bivša košarkašica.

- Pretio mi je da će me ubiti ako ode u policiju i onda sam morala da ćutim i da ne govorim ništa. Tada trpiš i sakrivaš modrice od javnosti. Pretio mi je da će mi pobiti porodicu ako nešto slučajno zucnem ili uradim - kroz suze priča Dabovićeva i dodaje da bivšeg dečka želi da vidi iza rešetaka.

U galeriji ispod imate neke idilične fotografije sa 35. rođendana Milice Dabović, koji je bio prošle nedelje.

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši dečko uzimao novac koji nije vratio.

- Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi otkad se zabavljamo uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negde oko 100.000 evra., uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a keš koji sam imala u novčaniku redovno mi je uzimao - objašnjava Dabovićeva. Osvrnula se i na priče o drogi.

- Jeste, uzimao je drogu. Jednom sam videla da je uzeo crtu u stanu - iskrena je Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica ne želi više da ćuti: Simon me je ubijao i ranije od batina, uzimao je drogu, krao mi je novac, pretio smrću porodice!

Izvor: Svet, 22.Feb.2017, 00:04

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju davio i naneo joj lakše telesne povrede, priča za “Alo” da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju. Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako ode i prijavi ga policiji.. “Za vreme veze me je ubijao...

Nastavak na Svet...

Milica Dabović: Tukao me je preko godinu dana i pretio ubistvom

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2017

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju po podne davio i naneo joj lakše telesne povrede, za "Alo!" priča da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju...Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako ode i prijavi ga policiji...- Za vreme veze me...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.