Dženet Džekson ne učestvuje na koncertu u čast brata Majkla

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženet Džekson ne učestvuje na koncertu u čast brata Majkla

Dženet Džekson saopštila je da neće učestvovati na koncertu u čast brata Majkla jer će se njegovo održavanje poklopiti sa suđenjem lekaru osumnjičenom za ubistvo iz nehata kralja pop muzike.

U kratkom saopštenju koje prenose agencije pevačica ne kritikuje sam spektakl kao njenja braća Džermejn i Rendi, već samo pominje sudjenje doktoru Konradu Mariju koje počinje 27. septembra."Zbog suđenja, datum održavanja koncerta u čast našem bratu meni je previše težak", navela je Dženet Džekson. Organizatori spektakla "Majkl zauvek" koncert su zakazali za 8. oktobar, u Kardifu, u Velsu, u Britaniji. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.