Izvor: Press, 16.Nov.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste je prepoznali? Evo kako je Veljkova verenica Bogdana izgledala na proslavi svog 18. rođendana! (FOTO)

Bogdaninu fotografiju od pre 5 godina objavila je njena majka Danijela
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: Instagram/aceisb4ck


Veljko Ražnatović pre dva dana, 13. novembra, zvanično je verio svoju devojku Bogdanu Rodić(23), u njenoj proodičnoj kući!
Sin Svetlane Cece Ražnatović ispoštovao je sve običaje, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što je kleknuo na ruku svoje izabranice stavio je skupoceni prsten.
Bogdana i Veljko u vezi su već 9 meseci, a mlada brineta važi za pravu lepoticu.
Bogdana pre veze sa Veljkom nije bila poznata javnosti, pa se o njenom privatnom životu malo toga zna. Bogdana je na sebi uradila sitne korekcije, u vidu povećanja usana i korekcije obrva, pa je sličnost sa periodom kada je imala svega 18 godina - velika.
Evo kako je Bogdana izgledala na svom punoletstvu koje je proslavila u Titelu, u Vojvodini, gde je odrasla:
Bogdana Rodić kada je slavila punoletstvo Foto: Facebook/Danijela Rodic

Podsetimo, na veridbi Bogdane i Veljka bila je i njegova majka Ceca, kao i svi najbliži članovi porodice. Ceca je tom prilikom Bogdani poklonila skupoceni sat, a Bogdanina majka Danijela je nakon druženja sa Ražnatovićima rekla da je veridba bila prelepa.
- Ugostili smo Ražnatoviće u našem domu. Divni su svi i sve je divno proteklo, a najbitnije je da su naša deca srećna. Bogdana i Veljko se mnogo vole i odrasli su mladi ljudi, te donose sami odluke, a mi smo tu da ih podržimo svi zajedno. Verujem da ćemo biti srećna porodica - rekla je Danijela Rodić.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) Veljko se oglasio prvi put posle veridbe!

Izvor: Svet, 17.Nov.2018, 14:27

Budući mladenci Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić u ljubavnom su zanosu od kako je Cecin naslednik verio svoju devojku košarkašicu.. O ovoj vesti svi bruje, a sada se i njihova reč čula i to preko Instagrama. Naime, bokser je objavio njihovu zajedničku fotografiju pored koje je napisao reči...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.