SAŠA MIRKOVIĆ USLOVIO DALILU I ANĐELU OTKAZOM! Vlasnik televizije ih javno ponizio, pa saopštio odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 14:40

SAŠA MIRKOVIĆ USLOVIO DALILU I ANĐELU OTKAZOM! Vlasnik televizije ih javno ponizio, pa saopštio odluku

Moraće da izaberu šta im je važnije!

Većina bivših zadrugara je rešila da unovči svoju popularnost i da nakon napuštanja rijalitija zarađuje od igranja mečeva na Tiktoku.

Ta platforma funkcioniše tako što fanovi šalju poklone, a domaćini lajva od toga dobijaju novac.

Među najaktivnijim bivšim zadrugarima na Tiktoku su Dalila Dragojević, Zvezdan Slavnić, Nenad Aleksić Ša, Milica Veselinović i mnogi drugi. Od nedavno je i Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đuričić počela da se uključuje uživo na pomenutoj mreži i da na taj način komunicira sa svojim fanovima.

Dalila se izborila više puta za prvo mesto na ovoj platformi i važi za jednu od najplaćenijih Tiktokerki.

Međutim, vlasnik televizije "Hype", Saša Mirković, na kojoj Anđela i Dalila rade kao voditeljke, se oglasio putem Instagrama i saopštio je svima da članovi njegovog tima više neće smeti da "prose" na ovoj mreži. On je upozorio svoje zaposlene da će dobiti otkaz ukoliko budu aktivni na Tiktoku.

- Hype će od nove TV sezone zatražiti od svih voditelja i TV lica da prestanu sa korišćenjem Tiktoka i preko istog da "prose" za novac. Ko to ne bude ispoštovao, moraće da se pomiri sa tim da više neće biti deo Hype tima - napisao je Saša Mirković.

Ostaje nam da ispratimo kako će Anđela i Dalila reagovati na ovu odluku njihovog direktora i da li će izabrati posao voditeljke ili tiktokerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DALILA DRAGOJEVIĆ DALA OTKAZ ZBOG TIK TOKA Rijaliti zvezda više nije voditeljka, javno se obratila svima: "Još dugo ćete me pratiti"

Izvor: Blic, 09.Avg.2023

Vlasnik Hype TV Saša Mirković objavio je da će u novoj sezoni zatražiti od voditelja i TV lica da prestanu sa korišćenjem Tik Toka i preko istog da prestanu da "prose" novac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.