Brus Vilis: Žene su inteligentnije od muškaraca, trebalo bi da vladaju svetom!

Izvor: Press, 19.Avg.2013, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Vilis: Žene su inteligentnije od muškaraca, trebalo bi da vladaju svetom!

"Obožavam žene i uvek se osećam bezbednije kad sam u njihovoj blizini“, izjavio je Brus Vilis u svom najnovijem razgovoru za magazin "You".

"Žene su neuporedivo mudrije od muškaraca“, tvrdi mega-zvezda. "Upravo zbog toga, žene bi trebale da budu na čelu svih država na svetu“, objašnjava glumac.

Brus Vilis svakako zna o čemu priča, jer je njegov život ispunjen ženama – s bivšom suprugom Demi Mur ima tri ćerke – Ramer (24), Skaut (22) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Talulu (19) a sa aktuelnom suprugom Emom Heming ima petnaestomesečnu ćerkicu Mejbel Rej.

Inače glumac često govori o značaju porodice i uvek naglašava kako bi bio "nepodnošljiv na setu" kad ne bi vodio svoje bližnje na snimanje.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Brus Vilis: Žene bi trebalo da vladaju svetom

Izvor: Story, 20.Avg.2013, 13:31

Holivudska zvezda tvrdi da su žene i te kako inteligentnije od muškaraca, te da bi iz tog razloga trebalo da - vladaju svetom!..Brus Vilis, foto: Getty images

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.