Izvor: Blic, 29.Mar.2021, 20:55

BORIS ISAKOVIĆ ISTI SLOBODAN MILOŠEVIĆ Ovako glumci izgledaju kao političari u seriji "Porodica", sličnosti su neverovatne

Večeras se na RTS 1 emituje prva epizoda mini TV serije "Porodica", 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića. Serija prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević, a srpske političare u ovom projektu oživeli su brojni poznati glumci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NIKO MI SE NE JAVLJA, sanjam samo grozne stvari" Mirjana Karanović oduševila kao Mira Marković u "Porodici", poručuje: "Grčevito se borila da ostane centar Slobinog života"

Izvor: Blic, 29.Mar.2021

Serija "Porodica" koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević večeras je krenula sa emitovanjem. Glumica Mirjana Karanović tumači lik supruge Slobodana Miloševića, Miru Marković, sa kojom, kako kaže, ipak ima nečeg zajedničkog, iako se s njenom ideologijom...

Nastavak na Blic...

Čuveni govor Slobodana Miloševića u seriji "Porodica": USPON I PAD bivšeg predsednika SR Jugoslavije

Izvor: Blic, 29.Mar.2021

Večeras je počela sa emitovanjem na RTS-u serija "Porodica" koja prarti poslednjih 48 sati zajedničkog života, pre hapšenja, porodice bivšeg predsednika SR Jugoslavije, Slobodana Miloševića.

Nastavak na Blic...

"OSKAR ZA BORISA" Isaković "pljunuti" Slobodan Milošević - gore društvene mreže

Izvor: Blic, 29.Mar.2021

Glumac Boris Isaković oduševio je sve u prvoj epizodi serije "Porodica", koja je večeras emitovana, u kojoj tumači lik nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića.

Nastavak na Blic...

U seriji "Porodica" igra Mariju Milošević, a sigurno se sećate NJENOG PROVOKATIVNOG IZDANJA NA RTS-U: Duboki šlic tada je šokirao

Izvor: Blic, 29.Mar.2021

Večeras je počela sa emitovanjem na RTS-u serija "Porodica" koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života, pre hapšenja, porodice bivšeg predsednika Srbije, Slobodana Miloševića. Zapaženu ulogu u seriji ima i glumica Tijana Marković koja igra njegovu ćerku Mariju Milošević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.