Izvor: Blic, 29.Mar.2021, 21:10

"NIKO MI SE NE JAVLJA, sanjam samo grozne stvari" Mirjana Karanović oduševila kao Mira Marković u "Porodici", poručuje: "Grčevito se borila da ostane centar Slobinog života"

Serija "Porodica" koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević večeras je krenula sa emitovanjem. Glumica Mirjana Karanović tumači lik supruge Slobodana Miloševića, Miru Marković, sa kojom, kako kaže, ipak ima nečeg zajedničkog, iako se s njenom ideologijom nije slagala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MESTRALNI LJUBOMIR BANDOVIĆ Igra urednika na televiziji u "Porodici": "Svi radimo kao jedna familija, ali pre svakog uključenja zoveš mene"

Izvor: Blic, 29.Mar.2021

Čuveni glumac Ljubomir Bandović (44) igra urednika na televiziji u seriji "Porodica", koja je večeras počela sa emitovanjem, a zasnovana je na dokumentarnoj građi, te prati 72 sata u životu čuvenog, nekada politički ekstremno moćnog bračnog para Slobodana Miloševića i Mire Marković i ćerke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.