Anđelina Džoli pala na 47 kilograma: Otkrivena tajna metoda pomoću koje mršavi?

Izvor: Press, 29.Maj.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli pala na 47 kilograma: Otkrivena tajna metoda pomoću koje mršavi?

Glumica za koju mediji poslednjih godina pišu da je anoreksična, priznala je da koristi Nidoru - proizvod koji joj je omogućih da smrša neverovatnom brzinom.
Nidora je prah, koji se sastoji od prirodnih sastojaka. Posipa se po hrani i na taj način blokira želju za hranom i glad. Ova metoda potpuno je različita od svake druge koju je Anđelina isprobala jer se sastojci apsorbuju kroz nepce, jezik i želudac čime se stvara osećaj sitosti. 
Zbog svega navedenog telo počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da da otapa masne naslage i onemogućava pojavljivanje nekontrolisane gladi koja je izražena kod svih drugih dijeta. 
Pomoću navedene metode glumica je izgubila oko 13 kilograma za četiri nedelje.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Aneđelina Džoli ima samo 47 kilograma, otkrila je i tajnu metodu brzog mršavljenja! (Foto)

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2014

Holivudska zvezda Anđelina Džoli (38) poslednjih je meseci na udaru medija zbog konstantnog mršavljenja, a mnogi je nazivaju anoreksičnom. Glumica sada ima samo 47 kilograma, a napokon je i otkrivena njena tajna metoda brzog mršavljenja.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.