Izvor: Blic, 12.Apr.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A BILI SU TAKO SLATKI Orlando Blum najzad progovorio o raskidu sa Keti Peri!

Britanski glumac Orlando Blum rekao je da je ostao prijatelj s bivšom devojkom, pevačicom Keti Peri i dodao da su oni primer da raskidi "ne moraju biti povezani s mržnjom".

Blum je u intervjuu za časopis El (Elle) time potvrdio navode koje je Peri iznela na Tviteru prošlog meseca da "niko nije žrtva ili negativac" i da "i dalje možetr biti prijatelji i u ljubavi s bivšim partnerima".

Glumac je takodje govorio i o poznatoj fotografiji snimljenoj prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kojima se vidi kako je on nag na dasci za surfovanje dok je Peri imala kostim.

Blum je rekao da su bili potpuno sami i da je "imao trenutak osećaja slobode", ali da ne bi sebe doveo u takvu poziciju da je znao da su u blizini fotografi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.